(ВІДЕО) Тюнінг зброї від Марселя

НАЗАД
26 липня 2022 12:30

У дитинстві від нього втікали кури, а тепер розбігається русня.

Інструктор з позивним Марсель ще з дитинства виявляв зацікавленість до зброї. У юному віці він майстрував луки та виготовлював наконечники для стріл із цвяхів. Далі справи перейшли на більш серйозний рівень. Під час навчання у шкільній майстерні він виготовляв металеві наконечники для стріл на верстатах. Юний Марсель із виготовленою зброєю часто «полював» на домашніх курей, за що йому частенько «прилітало» від бабусі.

Діти дорослішають й іграшки стають серйознішими. Інтерес Марселя до зброї з часом лише зростав. Тюнінгом зброї прикордонник розпочав займатися під час проходження служби у різних спеціальних та мобільних підрозділах швидкого реагування. Передусім для того, щоб мати зручний «робочий інструмент». Усе почалось із рукоятки, потім ліхтар, а далі вже було складно зупинитись…

З початком російсько-української війни у 2014 році боєць, в складі зведеного загону, захищав Батьківщину на Луганщині. Там життя звело його з багатьма цікавими спеціалістами, які посилили його любов до зброї й передали багатий досвід з її вдосконалення.

Для зручності та покращення деяких властивостей інструктор з позивним Марсель замінив пістолетну рукоятку, перевідник вогню, накладку на затворну раму та ствольну накладку. Також своїй «дівчинці» він встановив коліматорний приціл та рукоятку для перенесення вогню.

Детальний огляд кожного з елементів тюнінга зброї в наступних відео. Далі буде…

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси